Αποστολές προϊόντων

Κάθε παραγωγή διαφέρει δραστικά σε μέγεθος και βάρος κατά την συσκευασία της για αποστολή. Για να αποφύγουμε περιττά έξοδα, και να για γίνεται σωστή τιμολόγηση της αποστολής, σας προτείνουμε για παραγγελίες με μεγάλο βάρος την επιλογή μεταφορικής εταιρείας με αντικαταβολή αντί courier.

Αν δεν είστε σίγουροι ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Χρόνοι παραγωγής / παράδοσης

Καθώς τα προϊόντα γραφικών τεχνών παράγονται κατά παραγγελία, οι χρόνοι παραγωγής διαφέρουν κατά πολύ μεταξύ των διαφορετικών υλικών, ποσοτήτων και επεξεργασιών. Κατά το πέρας της παραγγελίας μας, θα σας ενημερώσουμε με mail ή τηλεφώνημα, για το χρόνο παραγωγής της παραγγελίας. Μπορείτε να ελέγξετε και έναν γενικό χρόνο παραγωγής στη σελίδα κάθε προϊόντος.

Προδιαγραφές αρχείων και δημιουργικού για σωστή εκτύπωση

Η διαδικασία εκτύπωσης δεν είναι τέλεια, επομένως για να βεβαιωθείτε ότι οι κάρτες, τα αυτοκόλλητα και ό,τι άλλο προϊόν χρειάζεστε βγαίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα, υπάρχουν μερικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε.

H Athens Print σας παρέχει την επιλογή σχεδίασης δημιουργικού, αν όμως θέλετε να εκτυπώσετε δικό σας αρχείο, βεβαιωθείτε ότι έχει τις παρακάτω προδιαγραφές:

  • Το αρχείο σας έχει περιθώριο κοπής ή αλλιώς ξάκρισμα (bleed) τουλάχιστον 3mm. Αυτό σημαίνει πως το αρχείο πρέπει να έχει πληροφορία 3mm πέραν του σημείου που θα κοπεί, δηλαδή να μην είναι η ακριβής τελική διάσταση, αλλιώς θα υπάρξουν λευκές γραμμές σε κάποια από τις πλευρές τις εκτύπωσης μετά την κοπή.
  • Το δημιουργικό του αρχείου σας, να έχει τουλάχιστον 3mm περιοχή ασφαλείας για τυχόν κείμενο. Αυτό σημαίνει πως αν δεν υπάρχει περιοχή ασφαλείας και το κείμενο σας πέφτει πάνω στο σημείο κοπής, υπάρχει περίπτωση να κοπεί.
  • Αν δεν υπάρχουν σημάδια κοπής στο αρχείο σας, βεβαιωθείτε πως θα μας πληροφορήσετε για τη τελική διάσταση που θέλετε να έχει το αρχείο σας. Για ορισμένα προϊόντα υπάρχουν συγκεκριμένες μόνο τελικές διαστάσεις, όποτε σας συστήνουμε να έλθετε σε επαφή μαζί μας.

Δεχόμαστε τις κάτωθι μορφές αρχείων:

  • pdf, jpg, png ή tiff. Για εκτυπώσεις με vector γραφικά (σχέδιο και κείμενο) προτείνουμε καλύτερα τη μορφή pdf.
  • Το αρχείο σας σε φυσικό μέγεθος να είναι 300dpi και άνω ανάλυση. Μπορούμε σαφώς να εκτυπώσουμε και χαμηλότερες αναλύσεις, αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψιν τυχόν αλλοιώσεις στην ποιότητα.

Τα αρχεία προς εκτύπωση τυπώνονται πάντα σε χρωματικό προφίλ CMYK και όχι στο προφίλ RGB που χρησιμοποιούν οι ηλεκτρονικές οθόνες. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν χρωματικές διαφορές κατά την εκτύπωση σε σχέση με τα χρώματα της οθόνης σας.

Σε περίπτωση που τα αρχεία σας δεν έχουν τις σωστές προδιαγραφές και χρειάζονται επεξεργασία από εμάς, υπάρχει περίπτωση να σας ζητήσουμε να αγοράσετε υπηρεσία δημιουργικού.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε όπως στείλετε τα αρχεία προς εκτύπωση στο athensprint@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν δεν είστε σίγουροι για κάτι και χρειάζεστε τη βοήθεια μας, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Παραγγελία χάρτινου ή πλαστικού αυτοκόλλητου με custom σχήμα

Παράγουμε αυτοκόλλητα κάθε σχήματος για πολλούς πελάτες. Για να λάβετε προσφορά σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για διαφορετικά σχήματα από αυτά του shop μας, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και θα σας κάνουμε την καλύτερα δυνατή οικονομική προσφορά.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΡΤΑΣ:

Οδηγος Εκτύπωσης
Πως να σώζετε σωστά τα αρχεία για εκτύπωση καρτών